EHBO Pannerden

Cursus Kinderen

Wij als EHBO vereniging, verzorgen 2 stijlen cursussen.

Te weten:

1.  EHBO oude stijl met 14 lesavonden van 2 uur en een examen.

2.  EHBO nieuwe stijl met theorie via internet en daarna 4 lesavonden van 2 uur met een volledig examen.

Verkorte cursus Eerste Hulp bij EHBO Pannerden via internet.

EHBO Pannerden gaat met de tijd mee, als eerste in de Liemers.

Wij introduceren een verkorte nieuwe cursus Basis Pakket Eerste Hulp via internet.

Het eerste blok theorie, volgt u gewoon thuis op het internet.

U kunt dan uw eigen tempo bepalen en leren wanneer u zelf wilt.
Dit kan 24 uur per dag.

Na opgave en betaling bij “EERSTE HULP IN HUIS”  kunt u beginnen.

U heeft 30 dagen de tijd om de theorie te bestuderen en het certificaat te halen via internet.

Na het behalen van het theoriecertificaat, heeft u een jaar lang de tijd om de praktijk bij onze vereniging te volgen, t.w. 4 lessen instructie van 2 uur of 2 middagen van 4 uur en een totaal afsluitend examen, dus ook theorie examen.

Deze opzet is minder belastend voor aspirant-cursisten dan de traditionele opzet.

Je moet natuurlijk wel via internet kunnen studeren.

P/S. Als u geslaagd bent voor een van deze cursussen, dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars deze cursus.

Verdere informatie bij:

EHBO ver. Pannerden